Coaching by Peter

Coaching en intervisie

Gevestigd te Deventer

Coaching

Er zijn vele coaches en soorten coaches zoals de personal coach, wandel coach, mental coach, team coach en de NLP coach. Coach is een vrij beroep en je hebt coaches die daarvoor een goede opleiding hebben gevolgd en je hebt ongekwalificeerde coaches. Het uitzoeken welke coach voor jou het meest geschikt is, is dan ook een uitdaging. Ik heb een registeropleiding op Post-HBO niveau afgerond tot Practitioner Coach en een opleiding tot burn-out coach. Daarnaast ben ik voor verdere beroepsontwikkeling aangesloten bij de beroepsvereniging LVSC en ik ben in het register voor professioneel begeleiders opgenomen als Registercoach. Ik werk volgens de door hun gestelde richtlijnen. 

 

Als burn-out en life coach richt ik me op jouw persoonlijke ontwikkeling, welzijn en geluk van jou als coachee (cliënt) om het beste uit jezelf te halen. Dit kan betrekking hebben op je loopbaan, werk, zakelijke of op je privé leven. Bijvoorbeeld gedachten, gevoelens of neigingen waar je last van hebt, of behoeften of verlangens die je verder wilt onderzoeken.

 

Afhankelijk van je coachvraag zal ik samen met jou nagaan waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Welke gevoelens, gedachten, strategieën of overtuigingen daaraan ten grondslag liggen en wat dat je op levert. Als transformationeel coach ga ik emoties daarbij niet uit de weg. Ook zal ik doorvragen of je confronteren op onderwerpen waar je in eerste instantie misschien liever bij weg wilt blijven. Niet om je te kwetsen maar juist om dichter bij de kern te komen. Ik gebruik daarvoor verschillende werkvormen.

 

Mijn werkhouding is empatisch luisteren, zien, voelen en aan je teruggeven wat je coachvraag met mij doet. Ik ben daarbij oprecht geinteresseerd in wat je te vertellen hebt zonder te oordelen. Life coaching is gericht op dingen veranderen voor de toekomst zodat je het beste uit jezelf kan halen. Burn-out coaching is er op gericht om je stress/ energie niveau weer in balans te brengen om zodoende burn-out te voorkomen, er van te herstellen, of er beter mee om te leren gaan. Wil je een coachgesprek of traject bij mij afnemen? Neem dan gerust contact met me op voor informatie en tarieven.